Förslag till lokal plan

Strömsforsgruppen har tagit fram ett förslag till en lokal plan för Strömsfors inklusive Åstafors. Vi uppskattar all feedback på planen samt ytterligare ideér och önskningar. Ladda ner förslaget här nedan och lämna dina kommentarer i detta inlägg eller via e-post: info@stromsforsgruppen.se

Det går också bra att läsa förslaget hos Gun-Britt Rydén och lämna kommentarer direkt till henne. Gun-Britt finns på telefon 0325-62 71 45.

Tack för att du vill vara med och utveckla Strömsfors!

Ladda ner förslag till lokal plan här >>>

5 svar på ”Förslag till lokal plan

  1. Bra och välskriven plan! Saknar en busskur på hållplatsen mot Tranemo vid infarten till Bruket. Övergångsställen (med gupp?) över 156:an kunde finnas på minst ett par ställen: ex. Talleröd, Hotellet, Kapellvägen… Hoppas Kapellet fortsättningsvis skall användas som kyrka och inte säljs. Önskar att fastighetsägarna utmed 156:an kunde städa bort onödigt bråte, som i dagsläget ger ett negativt helhetsintryck.

  2. Hoppas vi kan få in lite mer information från Åstafors för det gäller hela Strömsfors. Har du något att berätta kontakta oss? En fin rastplats med mycket blommor hoppas vi det blir till våren. Kom med dina förslag. Du behövs!!!Vår fina anslagstavla kommer att bli klar i vår.

  3. Fin plan och bra skrivet. Jag tycker också att skönheten av samhället bör tas fram mer. Som Ylva skriver i sin kommentar bör man fixa till utmed stora vägen så att även om man bara är förbipasserande så skall man lägga Strömsfors på minnet. Det är lite övervuxet utmed ån (vattnet syns nästan inte sommartid, inte heller den vackra gamla verkstaden syns för alla träd på sommaren) och räcken med mera hänger på ”trekvart”.

  4. Jag tycker att alla förslagen är bra men tänker också på den yttre miljön.
    De förbipasserande på 156:an tänker inte ens på, att nu är vi i Strömsfors,om vi alla hjälptes åt med att göra det så attraktivt som möjligt utmed 156:an så vore det en bra början.
    Tänk att få de förbipasserande att haja till när de kör in i samhället och tycka, så fint det är här, vi kör in och stannar till.

Lämna ett svar