Anmälan till
Hantverksjul på Strömsfors Bruk

FULLBOKAT!

Endast ett tiotal bord sju bord kvar till Hantverksjul på Strömsfors Bruk lördagen den 12 november kl. 11.00-16.00. Anmälan sker till Gun-Britt Rydén på telefon 0325-62 71 45, ett bord kostar 400kr. Vid anmälan anges namn, faktureringsadress, telefonnummer samt vilken typ av hantverk som skall säljas. Betalning sker mot faktura.

Välkommen med din anmälan!

2 svar på ”Anmälan till
Hantverksjul på Strömsfors Bruk

  1. Hej.. Susanna Strandberg heter jag. Och jag är intresserad av att boka 1 plats på eran Hantverksjul marknad.. Såg att det är fullbokat, men ställer mig gärna på kö, om det blir någon till övers.

    Säljer: Hemma bakade Mockabakelser – Dequapag Motiv Ljus – Änglar – Tomtar m.m.
    jag är ifrån Varberg
    Jag har letat efter något kontakt nummer till denna Hantverksjul marknaden. Så nu idag fick jag någon Kontakt här på Kroksjöns camping Tranemo. Vi är här var och varannan helg.
    Susanna Strandberg mobilnr: 070-23 20 194.

Lämna ett svar