Sommar i Strömsfors

Tack alla som besökte oss under vår sommaröppna helg och grattis till vinnarna i vårt sommarlotteri:

  1. Maria Brodin – middag för två i Villa Strömsfors
  2. Stig Christensen – Grillkorg
  3. Arne Hansson – Fikakorg

Nu tar Strömsforsgruppen lite semester, vi är tillbaka igen framåt hösten när förberedelserna för årets Hantverksjul drar igång på allvar. Hantverkare som önskar boka ett bord finner mer information här.

Vi hoppas att du besöker vår vackra miljö i sommar, passa på att gå vår berättarstig och lär dig mer om Strömsfors rika historia.

Gå berättarstigen
En mysig promenad utmed vår berättarstig som består av 10 tavlor utplacerade vid platser och byggnader med en speciell historia att berätta. Avsluta med en picknick på Stinsens Åker. På informationstavlan vid rastplatsen finns mer information och broschyrer.

 

Lämna ett svar